Hale, hale

ʻO nā huahana kūpono me nā mea pale no nā liʻiliʻi, nā'ahuʻula a me nā lepo lepo maikaʻi loa

I kaʻikeʻana o nā moena i loko o ke keʻena, ponoʻoe e hoʻomaka koke e luku iā lākou. ʻO nāʻanoʻoi loa o nāʻano ke ākea, nā mākū, lepo.

Ua kūpono lākou i kēia aloha kaulana no ka mea hikiʻole iā lākou ke hoʻohana -ʻaʻole lākou e kalo mua i ka wai aiʻole i pāwiliʻia. Ua lawa ia i ka palaka a uhi i nā wahi bedbug.

ʻO kekahi o kēia mau mea "Hale Hōʻemaʻe".

E makemake ana i nā Buke Miko

Hoʻomaʻi "Hale Hōʻemaʻe" i hanaʻia i nāʻano he nui, a ua hoʻokumuʻo ia iā ia iho he ala pololei e hoʻopau ai i nā liʻiliʻi.

KANAWAI! No ka hoʻohana ponoʻana, pono e hahai i nā kuhikuhi i hāʻawiʻia i loko o nā kuhikuhi.

Nā pōmaikaʻi a me nā meaʻinoʻole

'Oiʻi "Hale Hōʻemaʻe" Loaʻa iā ia nā mea maikaʻi a pau a me nā meaʻinoʻole. Ma waena o nā pono e hiki keʻikeʻia:

  • ke kūpono kūpono loa i ka lukuʻiaʻana o nā pale;
  • hiki ke hoʻohanaʻia i loko o ke keʻena a me ka'āina, e mālama ana i nā wahi nui;
  • loaʻa iā ia nā meaʻona o nā mea liʻiliʻi, hiki ke maʻalahiʻia mai ka papa o ka mea hana;
  • kekahi manawa ma hope o ka hoʻohanaʻana o ka noi heʻano prophylactic;
  • he maʻalahi ka hoʻohana;
  • ʻaʻole kūlana kiʻekiʻe loa i ka nānāʻana i nāʻano likeʻole.

Ma ka manawa hoʻokahi, nā kālā "Hale Hōʻemaʻe" Aia kekahi mau pilikia:

  • ʻO ka lāʻau lapaʻau ma kekahiʻano he palekana loa ia e pili ana i nā hua manu. ʻO ka hopena, pono e hoʻoponopono i nā pūnana ma kekahiʻano'ē aʻe, iʻole e loaʻa kahi ola o ka poʻe ma hope o kekahi manawa.
  • He wahiʻalaʻala nui loa ia e hiki ai ke hoʻonāuki i nā'āpana mucous o ke kino.

Hiki i kekahi poʻe hoʻohana ke waiho i kaʻikepili no kona kūlana haʻahaʻa. Eia nō naʻe, i loko o kēia mau mea, he mea pono e nānā mua i ka paʻi o ka maʻi ma nā pāpaʻi, eʻike i kahi o nā pūnana, e helu i ka nui o nā mea e pono ai. Ināʻole,ʻo kāna hoʻohanaʻoleʻia e hāʻawiʻole i ka hopena i makemakeʻia.

Nā palapala hoʻokuʻu

'Oiʻi "Hale Hōʻemaʻe" hanaʻia ma nāʻanoʻelua - aerosol a lepo.

ʻO ka haleʻainaʻo Aerosol o Bedbugs e pili ana i nā māheleʻelua - kekuhi a cypermethrina heʻelua ko lākou mau aʻa. He like konaʻano like me kekahiʻano lapaʻau kaulana'ē aʻe no nā hale moe - "Raptor".

Ke hoʻouluʻana i ka moena moe "Hale Hōʻemaʻe" He hopena wikiwiki kona, akā i ka manawa like, he mea ia e pōʻino ai ke kanaka - i ka wā e loaʻa ai i nā pēpena mucous ka hopena. No laila, ma kāna noi e pono ai e hoʻohana i nā pono palekana.

IMPORTANT! ʻO kahi'ōmaʻomaʻi lahilahi e hiki mai me kahi pū, hiki iāʻoe ke hoʻopili i ka mea hana ma nā wahi i hikiʻole ke loaʻa.

ʻO ka lua o keʻano o ka hoʻokuʻuʻana - hina hina, ka lepo. Loaʻa i loko kekuhi a cypermethrinakā naʻe, ma nā liʻiliʻi liʻiliʻi. No kēia mea no nā hopena maikaʻi, pono e hoʻonui aku i ka lepo ma mua aʻe o ka aerosol.

Eia naʻe, me ka'ē aʻe o ka lepo piperonyl butoxide, e hoʻonui ana i ka lōʻihi o nā lāʻauʻino. No ka hopena, ua hoʻopuehuʻia ʻaʻole pono ka mea hana i ka poʻe mākua wale nō, akā, no ka mea hoʻi, e pili ana i nā'ōpū i puanaʻia mai nā hua. I ka manawa like,ʻoi aku ka maʻalahi o ka mea e hoʻomaha ai i loko o kekahi kanaka a holoholona paha.

Ka hopena o nā kālā ma nā hale moe

Hoʻomaʻi "Hale Hōʻemaʻe" hoʻohui iʻelua mau mea hana e pili ana i nā pāʻani.

ʻO Tetramethrin ua hāʻawi kokeʻia i ke kino a hoʻopilikia i ka hana o nā pulupuna nerve. ʻO ia hana i ka hopena hōʻeha i ke kiko, hiki i ka make kokeʻana.

Cypermethrin pololei ma nā'ōpū āpau a me ka pūnaewele pūpū waena ka lāʻauʻino.

Hana pū nā meaʻelua me ka ea a ma hope o kekahi mau hola e hāʻule i lalo i nā mea palekana. Ua loaʻa i ka lāʻau lapaʻau nā palapala kūpono no ka hoʻohanaʻana ma nā'āina he nuiʻoʻEulopa, akāʻaʻole hiki keʻikeʻia he palekana loa.

Wahi a nā poʻe kūʻai, "Hale Hōʻemaʻe" kōkua i ka hoʻokuʻuʻana i nā moena moe wale nō, akā,ʻo nā mea'ē aʻe i loko o ka lumi - ka pipi, nā hamo, ai kekahi manawa mai nā koʻi.

Nā kuhikuhi no ka hoʻohana

ʻO keʻano maʻamau a me ka aerosol a me ka lepo heʻano'ē aʻe.no ka hikiʻole ke hoʻohanaʻia ka lepo ma luna o nāʻaoʻao āpau.

Ma mua ma nā hihiaʻelua pono e hana i kahi hana hoʻomākaukau:

  1. Hiki i nā lumi, e holoi i ka lepo. Laweʻia mai ke keʻena no 2-3 mau hola a me nā meaʻai a pau.
  2. Ponoʻoe eʻaʻahu i ke kapaʻaʻahu a me nā mea hoʻonani, nā mīkina, nā aniani, a me ka hāpai. Me ka hoʻolōʻihi lōʻihi ma kahi ākea, maikaʻi loa ke hoʻohanaʻana i ka pale kino gas.
  3. Hōʻikeʻia nā mea hana a pau e hiki ai iāʻoe ke hele i kekahi pā. ʻO nā mea hana i kāhoaʻia e like me ka hiki ke hiki ke hoʻomaopopo i nā mea. Hoʻopiliʻia nā mea, nā mea ola pilikino i kahi kiʻiʻoniʻoni a iʻole ua weheʻia mai ke keʻena.
  4. Hiki ke hoʻoluliʻia ka aerosol i nā manawa he nui ma mua o ka hoʻohanaʻana. E hoʻonui ana i ka hoʻouluʻana i 3-5 maukona ma ka mika mika o kaʻili, e like me ka hope o nā mea hana, nā paia, ka papa, ka'ūla, a pēlā aku.
  5. I ka hopena, me ke kōkuaʻana o ka'ōpū lahilahi, i hoʻokomoʻia i loko o ka pahu, ua hoʻohemoʻia ka aerosol i nā mākia ma ka papahele, ma lalo o nā papapapa papa, a pēlā aku.

Hiki ke hoʻohanaʻia ka lepo e like me ka lepo maʻemaʻe.

Ma ka hihia mua ʻo ia wale nō e kuhumu ma kahi liʻiliʻi liʻiliʻi ma luna o nā paepae kūpono no 3-4 mau holaa laila hoʻomaʻemaʻe maikaʻiʻia me ka wai mehana hoʻonani.

Ma ka hihiaʻelua hiki hoʻohui i 10 grams o ka lepo a me 10 liters o ka wai, aʻo ka hopena hopena i hoʻopiliʻia i kaʻili o ka'ōpala.

Ma hope o ka manawa i hāʻawiʻia pono pono ke hoʻonui i ka lumi a pau, a laila e hana i kahi holoi hoʻomaʻemaʻe ma ka hale me ka waiʻona. ʻO nā mea a pau nā moe moe, nā pale, nā palemakemake e holoi i ka mīkini holoi.

KANAWAI! I ka halaʻana o 1-2 mau pule,ʻoi aku ka maikaʻi loa e hana hou i ka hoʻoponoponoʻana, e hoʻopau ana i nā'okena i puaʻa mai i nā hua.

Hoʻomaʻi "Hale Hōʻemaʻe" ua hōʻoiaʻo ia he lāʻau kūpono kūpono no ka lukuʻiaʻana o nā moena i loko o ka lumi. Hōʻea mai ia ma nāʻanoʻelua - aerosol a me ka lepo. I ka hihia mua, ua maʻalahi ka hoʻohanaʻana, aʻokoʻa kēia, e hiki ana i kahi pahuhopu kūikawā e hoʻopaʻa i nā wahi paʻakikī. Eia naʻe, ma nāʻanoʻelua ʻaʻole ia e hana i nā huano laila, he mea pono ia ma hope o kekahi manawa E pono hou e hoʻoponopono hou. Ināʻaʻohe maikaʻi o ka hoʻohanaʻana o ka lāʻau lapaʻau, pono e hoʻokaʻaʻike aku i kahiʻoihana lawelawe papahana.

Hōʻike mākou iāʻoe e hoʻomaʻamaʻa iāʻoe iho me nā kumu hana'ē aʻe: Tetrix, Hangman, Geth, Tsifoks, Forsyth, Fufanon, Cucaracha, Karbofos, Reid, Masha, Raptor, Combat

Nā mea pono

E heluhelu i nāʻatikala'ē aʻe e pili ana i nā lohaka:

  • E mālama i nāʻano paio ma ka home e like me nā mea hoʻoweliweli a me nā'ūpili.
  • Eʻike i nā kumu nui o keʻano o nā bloodsuckers i loko o ke keʻena,ʻo ia hoʻi nā moe moe.
  • He aha nāʻano homebugs a me ka pehea e hoʻolei aku ai iā lākou ma o nāʻano likeʻole?
  • E aʻo i nā mea e weliweli ai i ke kanaka? Pehea e hoʻomaopopo ai i kā lākouʻaiʻana, i nā keiki a me ka pehea e mālama pono ai i nā wahi pōʻino?
  • No ka lawelawe ponoʻana i kēia mau'okena, eʻike i keʻano o nāʻano, pehea lākou e hoʻonui a hānai, kahi e loaʻa ai ko lākou pūnana a hiki iā lākou ke noho i nā lole?
  • E heluhelu hou aʻe e pili ana i nā lāʻau lapaʻau, ma kahi o ka wīne a me ka hopena o ka mahana.
  • Nā hana palekana.
  • E aʻo i nā manaʻo hou e pili ana i keʻano o ka hakakāʻana, e pili pū ana me nā koʻi moe. E hoʻopili iāʻoe iho me ka papa inoa o nā lako palekana no nā kānaka a me nā puaʻa, a aʻo pū i keʻano o ka hoʻomākaukau ponoʻana i ke keʻena ma mua o ka noʻonoʻoʻana.
  • Ināʻaʻole hiki iāʻoe ke pale aku i nā pāʻani ma o lākou iho, ke'ōlelo aku nei mākou e hoʻokaʻaʻike i nā meaʻoihana. Loaʻa iā lākou nāʻenehana hoʻoiho hoʻohaunaele a hiki iā ia ke kōkua iāʻoe i ka wā e hiki ai.