ʻO ka mālaʻai

Pehea e kuke ai No ka salad no ka hoʻoilo

Hāʻawiʻia kaʻona maikaʻi he ipu Cossack. Hāʻawiʻia kāna meaʻai mai kēia hanauna i kekahi hanauna, a ke loaʻa hou i nāʻano likeʻole. ʻOiai he mea maikaʻi loa ia,ʻaʻole i nele kona pili i kēia lā. Loaʻa ka nui o nā huaora a me nā kolamu i ka pālahalaha, akā, he mea pono no ke kanaka i ka hoʻoilo.

Nā kiʻi Flavor

Ma muli o ka pinepineʻana o ka'ōmole i ka'ōmato i loaʻaʻole ka manawa e ulu ai, ua kūpono e hoʻohana i nā mea no ka hoʻomākaukauʻana o ka salad. ʻO nā meaʻono a me nā huaʻaina a pau i kūponoʻole no ka hōʻiliʻili houʻana. ʻO ka ho'āʻoʻana o kēia kauwela hoʻomaʻemaʻeʻaʻole ia ma luna o nā huaʻona i waeʻia, akā, ma keʻano hoʻi o ka'ō'ōʻana, a me keʻano o ka lawelaweʻana i ka wela. ʻO ka hikiʻana o nā'ōmaʻomaʻo'ōmaʻomaʻo i loko o ka salakeke hiki ke hana i kaʻawaʻawa momona, akā,ʻo ka hoʻokuʻuʻana, he maʻalahi ka mea. No ka hanaʻana i kēia, a hiki i ka manawa e hoʻomākaukauʻia ai ke kīʻaha, eʻoki i nā hua i loko o ka wai anuanu no hoʻokahi hola.

He mea nui! No ka paleʻana i nā huaʻai mai ka hoʻouluʻana i ka wā e hoʻolapalapa ai, e hoʻohui i ka vine i ka hoʻomakaʻana o ka kuke. Akā, i ke kūʻana o ka pilikūʻana,ʻoi aku ka maikaʻi e hana pololei ma mua o ke kauʻana.
Hiki keʻona i kēlāʻano kīla, paʻakikī,ʻono a maikaʻi paha. No ka hanaʻana i kēia, ponoʻoe e koho i nā mea kūpono e pono ai.

'Apena 1

E noʻonoʻo i ka papa hana maʻamau no kēia kīʻaha.

E hoʻomākaukau i kahi sāleta me nā'ōmato, ka saladi zucchini Korea, a me ka saladi o nā kukama no ka hoʻoilo.

Nā meaʻai

No ka hanaʻana i kēia sālemona, e pono ana mākou:

  • 2 kg mau'ōmato;
  • 2 kg o ka pepa bele;
  • 2 kg o nā kukama;
  • 1 kg o aniani;
  • 1 kg o greens;
  • ke kālaʻa, ka paʻakai, paʻakai pepa - eʻono;
  • winika 9%;
  • kaʻaila aila - ma ka lihi o 1 tbsp. l ma luna o hoʻokahi pā.

Hoʻokaʻaʻike: No ka salad no ka hoʻoilo

Keʻano lawelawe

No ka hoʻomakaʻana,ʻaʻole pono ka holoiʻana wale i nā meaʻai a pau, akā, e wehe i nā aʻa mai nā tōmato, ka hua'ōlelo o ka kukama a me ka pele i nā huaʻai a pau mai ka peel. Ma hope o kēlā, e'ōniʻoki iā lākou me ka pahi a iʻole me ka meaʻoki meaʻai kūikawā. I kēia hihia, eʻoki i nā mea e pono ai, e like me ke kaula maʻamau. A laila, nininiʻia i loko o kahi pola nui, e hoʻopili aku i ke kāleka, nā mea kanu a me ka pepa i loko o ka ipu hao, ka paʻakai a me ka hui. Ma hope iho, kau i ka sāle i loko o nā pahu a waiho i loko o kahi pahu nui, ma lalo o kahi waiho i kahi lole maʻamau. E hoʻopiha i ka pahu i ka wai a kau i ke ahi.

Keʻike neiʻoe? Ua loaʻa i kēia huapalaa ka inoa o ka pūʻali koa Don Cossack, i loaʻa i ka kenekulia XV.
E lawe mai i kahi'ōpū a kuke no ka 20-30 mau minuke, a laila, e hoʻokuʻu i ka nui o ka hopena i nā ipu holoi, e hoʻokomo i ka vailaʻa a me kaʻaila hinu a me ka'ōwili. A laila hoʻohuli i nā ipu i lalo me kahi poʻi a me kahi ma kahi pālahalaha, kahi e uhiʻia me kahi pāpale mahana.

'Ōlelo 2

Aia kekahi meaʻono'ē aʻe no ka kukeʻana No ka pākeke. E noʻonoʻo i ka mea iʻikeʻia.

Nā meaʻai

No kēia meaʻai, lawe:

  • 2 kg mau'ōmato;
  • 2 kg o ka pepa bele;
  • 2 kg o nā kukama;
  • 1 kg o aniani;
  • 1 ka'ōlapala kāla;
  • paʻakai ka paʻakai;
  • 2 tbsp. l peppercorns;
  • 250 ml o ka vailaka 9%;
  • 200-300 g o kaʻailaʻaila.
Keʻike neiʻoe? ʻO Tomato - ka huaʻaina o ka moku'āinaʻo US o New Jersey.

Video: No ka Saladi (mai 9:20)

Keʻano lawelawe

Pono muaʻoe e holoi i nā meaʻai a pau a lawe i ka lepo mai ia mau mea, a puhi. No kaʻokiʻoki i nā mea kanu, e hoʻohana i ka pahi a iʻole ka meaʻoki meaʻai maʻamau. Hiki iāʻoe ke'ānai i ka'okiʻakai, ka bale a me ka kukama i loko o nā apo'āpana, a māhele i nā tōmato i 6 mau'āpana. Hiki iāʻoe keʻokiʻoki i nā mea a pau i loko o nā cubes. A laila e nininiʻia i loko o kahi pola nui, a hoʻomehanaʻia me ka paʻakai a me ka pepa, e hui maikaʻi. A ma hope iho, ponoʻoe e kau i ka pahu ma ke ahi a me kaʻaila hou aku, e lawe mai i kaʻeha. A laila hoʻohaʻahaʻa i ka wela a hoʻonui i ka ālaki i kaomiʻia i loko o ka pēmole i loko o ka pālala, a laila e hoʻopiha i ka ikaika no 1-3 mau minuke. Ma hope o ka weheʻana i ka pahu mai ka wela, e hoʻohui i ka vīnega i ka salakeke.

He mea nui! ʻAʻoleʻoe eʻeli i ka saladi iʻole e lohi ka lauʻai aʻaʻole e nalowale i ko lākouʻike mua.
Ma mua o ka hanaʻana i ka hōʻailona, ​​ponoʻoe e mikelike i nā ipu a hoʻolapalapa i nā lids. Inā makaukau nā pā, pono e waiho koke i ka sālani ma nā kapa a'ōwili. Ma hope o kēlā, ponoʻoe e holoi i ka ipu a maloʻo a huli i lalo, e kau i kahi pāʻali ma kahi mea e hoʻomaha ai ke kīʻaha.
E aʻo i ka hanaʻana i ka'ōmaʻomaʻo'ōmaʻomaʻo i loko o ka pahu, ka pipihi i kahi ala anu, ka pipi, a me ka kuke i ka Georgian.

Ka mea e lawe mai i ka papa

Hiki ke hoʻomākaukauʻia ka salad i ka hoʻonuiʻana i ka nui o nā mea kanu i hoʻohanaʻia. No laila, makemake nā mākua e hoʻokomo i nā kāloka, nā lole, a me nā meaʻokoʻa. ʻO kēia huamoa he meaʻono maikaʻi loa ia e hoʻopiʻi ai i nā mea he lehulehu. Hāʻawi ia i ka papa i ka pilaf, pasta, buckwheat porridge. Eia kekahi, pili pono i kaʻiʻo, ka moa a me nā iʻa iʻa, aʻo kekahi mau meaʻai ka makemake eʻai wale i ka berena wale nō.

Kahi e hoʻopaʻa i nā mea kanu

No ka mālamaʻana i ka salakeke'ōwiliʻoi aku ka maikaʻi e koho i kahi wahi pouli a maikaʻi. Hiki iā ia ke lilo i halepaku ai lalo paha. Pono e hoʻomanaʻoʻia he mea pono eʻai i ka pāla no hoʻokahi makahiki, no ka meaʻaʻole i'ōleloʻia e mālama lōʻihi. A ma hope o ka weheʻana i nā pahu, e aho e hūnā i loko o ka faila.

E heluhelu hoʻi i ke kumu kumu hikiʻole iāʻoe ke mālama i nā'ōpiopio i loko o ka friji, a pehea e hoʻokuʻi ai i nā'ōmato no ka hoʻoilo i ka paʻukū.
He mea maʻalahi loa ka'atila e hoʻomākaukau ai, no ka mea,ʻaʻole nui ka manawa. E hoʻonani kēia pāʻani i ka pāʻina leʻaleʻa aʻoluʻolu iāʻoe a me kou mau hoaʻai me kā lākou meaʻono a me ka meaʻono.