ʻO ka mahiʻai mahiʻai

Pehea a me ke manawa e hāʻawi aku ai i nā pua kala i nā mea hōʻeuʻeu

ʻAʻole hoʻohanaʻia ka Nettle wale nō ma ka kukeʻana, akā, no ka hānaiʻana i nā holoholona a me nā moa. Eia nō naʻe, nui nā mea hoʻohana i nā greens e hoʻoemi i ke kumukūʻai o ka hānai, me kaʻike ole i nā pono piha o ka mauʻu. E noʻonoʻo i ka mea hana a me nāʻano koʻikoʻi o kaʻupena, a pehea e hoʻohana pono ai no ka hānaiʻana i nā moa broiler.

Nā mea kanu hana

100 g mau'ōmaʻomaʻo he 33 kcal.

ʻO ke kumu waiwai o ka mea likeʻole o ka huahana he:

  • nā pāʻani - 2.6 g;
  • momona - 0.3 g;
  • he mau'aleʻa - 5,2 g

Keʻike neiʻoe? Ma UK, ua hana kaʻaila i ka waina. I ka manawa like no ka hanaʻiaʻana o 5,000 lita, he 67 mau mea wale nō nā mea waiwai.

Aia i loko o ia mea nāʻano huaʻai he nui: A, C, E, B1, B2, B4, B5, B6, B9, K, H.. , zinc, selenium.

Hoʻokomo pūʻia nō hoʻi i loko o keʻano o ka'ōmaʻomaʻo he hana hanaʻole, nā tannins, nā waihuhu phenolic, a me nāʻaila nui.

ʻO ka hana kaulike, ke kūʻana o nā phytoncides, ka nui o nā huaora a me nā melaki eʻae i ka lāʻau e hoʻohanaʻia no ka hakakāʻana i ka flora a me ka hōkū.

E aʻo hou e pili ana i ka hānai ponoʻana i nā moa broiler.

Hoʻohana Nettle

ʻAʻole hiki i nā Greens ke hoʻololi wale i ka meaʻai o nā moa broiler, akā, mālama pū i nā koleke waiwai a me nā meaʻai.

Loaʻa i loko o keʻano o nā mea likeʻole a pau loa i ka hopena maikaʻi ma nā pūnaewele immune a me ka hōʻomi.

He mea nui! ʻO kaʻupena'ōpio - ka nui o nā huaʻai i loko. No laila, e makaʻala i kaʻohiʻana i nā meaʻoi.

No nā'ōpala broiler, he mau pilikia me nā iwi, no ka mea, he nui nā manawa o ka waiwai waiwai ma mua o ka hoʻokumuʻiaʻana o nā iwi a me nā'ōniu. Ma muli o kēia, ua loaʻa nā māmā 2-3 a pau i nā pilikia me ka pūnaewele musculoskeletal.

He mea pono nō hoʻi iāʻoe eʻike i nā maʻi i loko o nā moa broiler e hoʻohālikeʻia e like me nā meaʻehaʻole, a me nā meaʻole e pilikino, no ke aha e hoʻopauʻia ai ka moa i ka moa, a me keʻano o ka coccidiosis a me ka maʻi pahū e mālamaʻia i loko o nā mea hōʻino.

ʻO ka mea kanu kahi calcium, phosphorus a me ka pālolo potassium, ka mea e hoʻoikaika ai i ka iwi hope, a me ke kākoʻo i kona ulu piha.

Eia kekahi i loko o ka hoʻohuiʻana, he nui ka nui o ka protein, aʻo ka momona o nā mea momona loa. ʻAʻole kēia eʻae i ka hoʻopihaʻana i ke kino o ka moa me ka huaora a me nā minela, akā, e hoʻonui i ka lilo o ka caloric.

Pehea a me keʻano hea e hāʻawiʻia

Mālamaʻo Greens i nā'ōpiopio meʻekolu lā. I ka manawa like,ʻaʻole i hānai nā lālā i ka'ōmole maʻemaʻe, akā e hui pū me ka'āpana wai. Ma mua, uaʻokiʻokiʻia nā lau i ka lima ma mua o kaʻaiʻana, no ka mea, nalowale nā ​​mea waiwai me ka wai.

ʻAʻole i'ōleloʻia e hoʻohana i ka mea holoi a mea like paha i ka wā eʻoki ai.

He mea nui! Ma hope o 6-7 mau hola ma hope o kaʻokiʻana i nā greens e hāʻule ka hapalua o ka huaʻai.

I mea e ponoʻole ai kaʻai a nā'ōpiopio, akā, pono nō hoʻi,ʻaʻole eʻoi aku ka nui o ka mahele o kaʻupena i 20%. Eia kekahi laʻana, inā hāʻawiʻoe i ka manu 100 grams o ka palaoa, pono ia wale nō e hoʻokomo i 25 grams o kaʻupena.

Iʻole e kuhihewaʻia me nā rula, e hoʻohana i ka pākaukau.

ʻO ka makahiki o ka moaE kū iʻelua pule3-4 wiki6 mau hebedoma2 mahina2.5 mahina3 mahina3.5 mahinaʻO 3.5 mau makahiki
ʻO ka'ōmaʻomaʻo Green3-4 g6-7 g9-10 g12-15 g17 g20 g25 g30-40 g

Hāʻawiʻia ka Nettle i nā manu'ōpiopio a me nā mea ulu (i nā manawa a pau). ʻO ke kumu nui kēia o ka heleʻana o ka waikawaʻano i ka mea kanu. He hopena ka hopena.

I ka hoʻohanaʻana i ka huiʻana me nā meaʻai'ē aʻe, e wikiwiki ka heleʻana o nā meaʻeha i nā wahi maʻalahi. Inā hāʻawi, i ka 'ā'ī me ka'ōmoleʻole, hiki i ka manu ke kuʻi, a iʻole nā ​​mucous membranes o nā manu manuʻai manu.

Pehea e hoʻomākaukau ai no ka hoʻoilo

Inā loaʻa iāʻoe kahi mea'eliʻoki nui ma ka pāʻani,ʻo ka meaʻoi aku ka maikaʻi loaʻo ia ke hoʻokuʻu i nā'ōmole waiwai no ka hoʻoilo. I kēiaʻano, mālama kaʻupena i nā meaʻai a pau loa. Eia naʻe, ināʻaʻole kūpono kēia koho, a laila, hiki iāʻoe ke hoʻohana i kekahi o nā kuʻina kūʻai.

ʻO ka palaʻino I loko o ka manawa mahana, ua hōʻiliʻiliʻia nā puke nui o kaʻupena, a ma hope iho uaʻoki lākou a hānai i nā'ōpala ma o ka pahiʻoki. ʻO ka hopena, he mahele nui loa. A laila, e hoʻohana i kahi granulator, hiki ke kūʻaiʻia i loko o nā hale kūʻai kūikawā, aiʻole i hanaʻia ma ka home.

Ma hope o ka hoʻopunipuni, loaʻa iāʻoe ka meaʻai nui, hiki ke mālamaʻia no ka manawa lōʻihi, a he ola ke hoʻoilo, i kaʻikeʻana o ka manu i ka nele o ka hua hua. I loko nō hoʻi o ke kāwiliʻana, hiki iāʻoe ke hoʻonui i ka paʻakai, ka iʻa iʻa aiʻole nā ​​meaʻai'ē aʻe i ka paila. No laila, loaʻa iāʻoe kahi hui meaʻai piha.

Māla palaoa. Hoʻomaʻaʻia nā'ōmole a maloʻo, a laila mālamaʻia i loko o nāʻeke. No ka mālamaʻana i kahi hakahaka, a no ka helu ponoʻana i ka hōʻailona,ʻo ka'ōpala maloʻo ka lepo i loko o ka palaoa, ka mea i hana ma hope aku i mea hoʻokau maikaʻi i nā mea hānai.

Keʻike neiʻoe? Hiki ke hoʻohanaʻia nāʻanuʻu Nettle e mālama i ka meaʻai i ka nele o ka pahu fri. He lawa ke kau i kaʻiʻo aiʻole ka iʻa i loko o nā lau, aʻaʻole lākou e hao wale i ka wela.

ʻO ka Nettle he māla maikaʻi maikaʻi,ʻaʻole wale no ka'ōmole'ōmaʻomaʻo, akā, no kaʻai o nā meaʻai i kēlā me kēia lā. Hoʻomaʻa ia i ke kau wela e haʻalele i nā lāʻau'alopelo a me ka hui lāʻau, me ka hoʻoemi nuiʻana i ka uku o ka mālamaʻana i nā mea hōʻemi. A i ka manawa e hoʻolakoʻia ai nā'ōpala i hoʻomākaukauʻia i ke kauwela, e hoʻonui ai i ka meaʻai o ka hoʻohaʻahaʻa o ka manu.

Nā pane i nā mea hoʻohana pūnaewele

I loko o kaʻupena he nui nā huaora i kūpono no ka ulu maikaʻiʻana o ka moa. Hikiʻole i ka hoʻokele i nā mea'alea. No laila eʻaiʻoe i kāu mea e like me kou makemake.
ʻO Taisi
http://www.lynix.biz/forum/krapiva-broileram#comment-18432