ʻO ka mahiʻai mahiʻai

"Tetramisole": ka hana, nā mea hana a me keʻano o ka hoʻohanaʻana no nā manu

Hōʻikeʻia ka Helminthiasis i loko o ka moa i ka poino nui o kāna hana. ʻO nā elelo, geese, turkeys,ʻoiai ka maikaʻi o kaʻai, ka nele i ke kaumaha, kaʻoi aku kaʻino, hiki i nā maʻi likeʻole. Eia kekahi, he mea weliweli ia i ke olakino kanaka. ʻO nā mea maʻi ma nā hōʻailona mua o nā maʻi maʻi e hōʻike ana i nā lāʻau'alolmintic no nā manu. Ma waena o ko lākou mauʻokoʻa likeʻole, uaʻikeʻiaʻo Tetramisoleʻo ia kekahi o nā lāʻau lapaʻau maikaʻi loa, kahi iʻikeʻia e ka maʻalahi o ka hoʻohanaʻana,ʻoiai e mālama ponoʻia nā aʻoʻana i ka hoʻopauʻana i nā hopena. No nā mea i'ōleloʻia, e kūkākūkā houʻia nā pōpilikia a me nā hōʻai'ē.

He mea nui! I ke kumu o ka hoʻohanaʻana i "Tetramisole", ua'āponoʻia ka lukuʻana i nā moa a me nā holoholona'ē aʻe, a me ka laweʻana i ka waiū a me nā hua hua i hanaʻia e lākou i nā lā he 10 ma hope o deworming.

ʻO ke lāʻau lāʻau "Tetramizol": ka hakuʻana a me keʻano o

"Tetramisole" he mea āpau e hoʻouluʻia i ka wai no ka bipi, hipa, puaʻa a me ka moa. Hoʻokumuʻia ka lāʻau lapaʻau ma keʻano o kahi lepo paʻa, aʻo keʻano o ka mea e like me ke keʻokeʻo i ka'ōmaʻomaʻu-hina, a i loko o nā pālahalaha, a me ka pale pale.

ʻO ka nui o ka hale pālahalaha i ka laulā o 0.2 - 3 mm. Hoʻopaʻaʻia ka lāʻau lapaʻau, me ka nānāʻole i keʻano o ka hoʻokuʻuʻana, i loko o nāʻeke me kahi poli politylene, a me nā kini o 50 g, 100 g, 150 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1 kg, 5 kg kēlā me kēia. Kūkulu kēia luna mea kani ma luna o ka tetramisole gloride,ʻo ia wale nō ka mea hana paʻa o ka lāʻau lapaʻau. Ma muli o ka hoʻohālikelikeʻana, ua hoʻokumuʻiaʻo Tetramisole i 10% a 20%, aʻo ka kohoʻana o nā mea kuhumu i maopopo i nā kuhikuhi i kauʻia no ka hoʻohana.

Nā hana hoʻomōmaʻai a me nā hōʻailona no ka hoʻohana

ʻO ka mea hana o ka lāʻau lapaʻau, e komo i loko, e pākiʻi i ka hana o ka fumarate reductase a succinate reductase i loko o ke kino o ka paramma, a hoʻoikaika pū i ka hana cholinomimetic o nā ganglia a me ke kikowaena pūnaewele. No ka hopena o kēia mau hanana laulā maʻamau, hoʻomaka ke ahulau o ka ilo, a ma hope iho ua make.

No ka mālamaʻana i nā maʻi viral a bacteria o ka moa, Baytril 10%, Solikoks, Lozeval, Fosprenil.

Uaʻike nā kānaka Veterinar i keʻano o Tetramisole no nā moa a me nā holoholona'ē aʻe. Ke kuhi nei ka'āpana o Anthelmintic ma nā wahi o ka'ōmoku a me ka'āpana'ōpū. Nematodes such as Oesophagostomum, Nematodirus, Haemonchus, Ostertagia, Capillaria, Ascaris suum, Metastrongylus, Trichostrongylus, Cooperia, Ascaridia, Strongyloides ransomi, Bunostomum,ʻeleʻeleʻo Dictyocaulus i kona mau mea nui. Hoʻokomoʻia ka lāʻau "Tetramizol" i ka prophylactically i nā holoholona, ​​manu, a me nā lūlū. ʻO ka manaʻo o ka lāʻau lapaʻau ka hiki ke hoʻohemo kokeʻia mai ka'ōpū a me ka naʻau. I ka manawa hoʻokahi, ua hoʻokomoʻia ka māhele kiʻekiʻe o ka lāʻau lapaʻau i nā'ōpoki a me nā mea i loko o hoʻokahi hola a ke hoʻomau i ka lā. ʻO ka excretion o ke kino i loaʻa me ka mimi a me ka feces.

He mea nui! I mea e pale ai pono ke hāʻawiʻia i nā manu i nā ilo iʻelua manawa i ka makahiki.

Nā hōʻailona o ka hikiʻana o nā ilo ma nā manu

ʻO nā meaola i hoʻopaʻaʻia i loko o nā kinipuni i hoʻopaʻaʻia,ʻaʻole iʻoi aku ka liʻiliʻi i ka hopena o ka lāʻau parasitic. Loaʻa ka nui o nā maʻi e loaʻa i nā mea ola me kahi kūʻokoʻa liʻiliʻi, akā no nā'ōpio. ʻO nā mea pale iʻikeʻia eʻikeʻia i ka emi māmāʻana o ke kaumaha o ka manu, keʻano o ka'ōpū mālū i nā hua, nā meaʻeleʻele wai, ka hemahema o ka hana, a me nā hiʻohiʻona weliweli. ʻO nā piʻa a me nā moa he pale combs.

Hiki keʻokoʻa ka hōʻike o nā ilo ma muli o ko lākouʻano a me nā mea e hana ai lākou. ʻO ka hapanui,ʻo ka'ōpū, nā'ōpū, nā mumū a me ke kahawai o nā'ōpiopio e loaʻa i nā ilo. ʻO ka pilikia o ka maʻi,ʻo ia ka hiki i nā koʻi o nā ilo ke komo i loko o nā hua a me ka hoʻopunipuniʻana i ka poʻe eʻai ana iā lākou. No laila 'ōlelo nā luna i ka hōʻoki i nā hua puaʻa me helminths.

Me nā māla a mākou i maʻa mau ai, he nui nā māhele o nā quail, nā peacocks, a me nā ostriches.

Nā kuhikuhi: ke kau a me keʻano hana

"Tetramizol" 20% a me 10%, e like me nā kuhikuhi,ʻaʻole e koi hou aku i mua o ka hoʻohanaʻana ma keʻano o nā meaʻai a me ka hoʻohanaʻana i nā laxatives. I nā maʻi o ka maʻi, ke mālamaʻia ka lāʻau hoʻohālua i ka manawa o ka laweʻana i kaʻai. Inā pono ka mālamaʻana i kekahi manu, ua hoʻopauʻia ka lāʻau lapaʻau me ka wai a hoʻokuʻuʻia me kahi kiko i loko o ka nuku o ka manu.

E makaʻala: "Tetramizole" no ka moa he mau hōʻai'ēNo laila, ma mua o ka heluʻana i ka hua'ōlelo, e heluhelu pono i nā'ōlelo aʻo a nā mea hana. E hoʻomaopopo i ka loiloi hiki ke hoʻohanaʻia o ka lāʻau lapaʻau no ka moa a me nā manu'ē aʻe he 20 mg o ka mea hana ikaika no 1 kg o ke kaumaha ola.

I ka manawa o ka hoʻouluuluʻana o nā poʻe holoholona, ​​ua hui pūʻia ka metered dose o ka lāʻau lapaʻau me ka mea hānai pūnaewele a nininiʻia i loko o nā mea hānai me ka loaʻaʻole. Pono ka manu hoʻokahi he 50 - 100 g o ka paila.

Ma mua o ka hāʻawiʻokoʻaʻana i ka manu "Tetramizol", e ho'āʻo i kēlā me kēia paila lāʻau i kahi'āpana liʻiliʻi o nā holoholona. Inā no 3 mau lā i loaʻaʻole nā ​​pilikia a me nā hoʻoihoʻino, hiki iāʻoe ke hele i ka hau o nā manu'ē aʻe.

He mea nui! No ka mālamaʻana i ka helminthia o nā holoholona holoholona i mea e pono ai, ma waho o ka hoʻohanaʻana i nā lāʻau lapaʻau, pono e hōʻalo i ka hale hen.

Nā hopenaʻaoʻao

Me ka hoʻomaʻemaʻe pono o nā manaʻo a pau o nā mea hana, nā pilikia o ka maʻi, a me ka piʻiʻana o nā meaola o nā holoholona a me nā manu. Ma ka maʻakāʻana me Tetramizole, ua kākauʻia nā hihia o ka loiloi iʻole, a he 10 mau manawa iʻoi aku ka nui ma mua o ka lihi koho, akā, no lailaʻaʻohe meaʻino i nā manu mahiʻai.

Nā kūkā a me nā kapu

Me nā pane maikaʻi e pili ana i ka lāʻau lapaʻau,ʻaʻole hiki i nā kānaka a pau ke hoʻohana i ia mea, e like me nā lāʻau lapaau. Eia kekahi laʻana ʻAʻole i'ōleloʻia ka mana o Tetramizole no nā moa, a me nā manu'ē aʻe, i nā mea liʻiliʻi me:

  • maʻiʻeha (a hiki i ka ho'ōla pihaʻana);
  • ka'ōpū a me ka maʻi ahulau;
  • ka hoʻopauʻana o ke kino;
  • pili like o nā lāʻau "Pirantel" a me ke organophosphate.
Keʻike neiʻoe? Ke hoʻololiʻia nei ka manaʻo o nā moa home i kekahi mau manaʻo i loko o ke kanaka. No laila,ʻikeʻiaʻo Joe Edgar mai Beritania Nui i kāna mau wānana i ka hiki i kaʻike i ka sympathy (oiaiʻo ka moa i kahi pilikia ma kahi kaʻawale mai ka makuahine mai, ua makaʻu pū ka moa).

ʻO ka palena manawa a me kahi mālama

Hiki ke mālamaʻia ka lāʻau "Tetramizol" no 5 mau makahiki mai ka lā i pukaʻia ai ma kekahi lumi i paleʻia mai ka lā ma kahi mahanaʻaʻoleʻoi aʻe ma mua o +30 ° C. E mālama pono hoʻi i ka humuhinu kūpono ma ka waihona a me ka hikiʻole o ka wahi lapaʻau no nā keiki a me nā holoholona. ʻAʻoheʻai ma kahi kokoke.