ʻO ka maʻi maʻi

ʻO ka hopena waha "Baytril" 10% - he mau'ōlelo no ka hoʻohanaʻana

I kēia lā, e kamaʻilio mākou e pili ana i kēlā lāʻau lapaʻau e like me "Baytril", kahi i hoʻohana nuiʻia i nā lāʻau lapaʻau lāʻau. Hoʻohanaʻia ia e mālama i ka mycoplasmosis a me nā maʻi maʻi bacteria o nā manu home. Ma kēiaʻatikala e aʻoʻoe e pili ana i nāʻano nui o kēia mea hana.

Hōʻike, keʻano hana a me keʻano hōʻailona lāʻau

ʻO ka lāʻau lapaʻau he 25 g o enrofloxacin. ʻO kēia ka hopena, he'alaʻula'ōmaʻomaʻo. He pāʻani anti-infective ka mea e mālamaʻia e ke ala ākea.

Hoʻokumuʻia ka lāʻau i 1 ml aiʻole 10 ml ampoules. I loko o kā lākou pahu e hiki mai ke 10 mai ka 50 mau'āpana.

He papa inoa ka pahu me ka inoa o ka mea hana, ka inoa o ka hui a me ka inoa inoa, ka inoa a me ka pahuhopu o ka huahana, ka hana a me ka nui o ka lāʻau lapaʻau. Hōʻikeʻia nō hoʻi keʻano o ka hoʻohana, ka lā o ka hanaʻana, ke ola hale a me nā kūlana mālama.

Nā hale kūʻai Pharmacological

ʻO ka lāʻau i loko o ka enrofloxacin, ka mea e komo i loko o ka'āpana DNA o ka bacteria a hoʻopilikia i ka hana hoʻopiʻi. Hualoaʻa i ʻaʻole hiki i nā meaʻanoʻano ke hoʻopuka hou. Ke hele koke nei kēia mea i ke koko a me nā'ōpū o ke kino a noho mau i loko o ke kino o ka holoholona no 7 mau hola. Hoʻopukaʻia nā hopena i nā holoholona holoholona.

"Baytril" 10% hiki ke hoʻohanaʻia e mālama i nā lūlū, nā bipi keiki, nā moa a me nā lūlū home.

Keʻike neiʻoe? Ke lohe neiʻo Parrots i ka mele a hiki ke hele i ka mele, hiki i ka paʻi.

Nā kuhikuhi no ka hoʻohana

"Hoʻohanaʻiaʻo" Baytril "e mālama ai i nā manu me nā holoholona mai nā maʻi a me nā meaʻano'ē aʻe:

  • hemophilus;
  • ka lāʻau staphylococcus;
  • kāleki mycoplasma;
  • pseudomonads;
  • pale;
  • esherichia;
  • salmonella;
  • kahakaha;
  • pasteurella;
  • kahawai;
  • corynebacteria;
  • ka campylobacter.

Nā hana a me keʻano hana

No laila, e kamaʻilio e pili ana i kahi pehea e hoʻololi ai ae hoʻokomo i "Baytril" 10%.

I nā kumu o salmonellosis, hiki ke hoʻohanaʻia i nā poults, broilers, chickens and chickens. Ponoʻo Poults i loko o nā makahiki 3 i hāʻawiʻia he 0.5 g o ka lāʻau lapaʻau no 1 liter o ka wai.

ʻO nā'ōkini ma lalo o nā makahiki 5 - 0.5 g huahana i 1 liter o ka wai.

ʻO Poults a me nā mea hoʻokipa i nā hebedoma 3 e hāʻawi mai i 0.10 ml i ka lita o ka wai.

He mea nui! ʻAʻole pono e hāʻawiʻia kēia lāʻau lapaʻau no ka waihoʻana i nā hen.

Hoʻokomoʻiaʻo Baytril e hana i nā lūlū. ʻO ka hānaiʻana i nā lā no nā manu he 5 mau o ia mau lāʻau lapaʻau, i hoʻoholoʻia ma muli o ke kaumaha o ka manu nūnū (330 g).

No nā'ōpili,ʻo ka papaʻai i ka hebedoma hoʻokahi. Hāʻawiʻia ka lāʻau lapaʻau iʻelua manawa i ka lā, 1 ml no 10 kilokilo o ka kaumaha holoholona.

No nāʻeke, pono e hoʻokahe 0.25 ml o ka lāʻau lapaʻau i 50 ml o ka wai. Ponoʻoe e hāʻawi i ka lāʻau lapaʻau i 5 mau lā, e hoʻololi i ka wai i kēlā me kēia lā.

E heluhelu e pili ana i nā lāʻau lapaʻau kūpono: Nitoks 200, Enroksil, Amprolium, E-selenium, Gammatonic, Solikoks no ka mālamaʻana i nā maʻi o nā puaʻa, nā hipa, nā kao, nā kālepa, nā moa, nā lūlū, nā lio, nā bipi, nā kini.

No nā pua puaʻa, e hoʻokahe 7.5 ml i 100 kilokika o ka kaumaha holoholona i 100 l o ka wai a hāʻawi i nā holoholona i hoʻokahi manawa.

ʻO "Baytril" kahi kūpono no ka mālamaʻana i nā keiki bipi. Hoʻomaʻaʻia ka lāʻau lapaʻau i 100 lita o ka wai ma kahi o 2.5 ml no 100 kilokilo o ka kaumaha o nā holoholona. Hāʻawi i hoʻokahi manawa i ka lā. ʻO ka papa hana he 5 mau lā.

Kaʻikeʻole, nā palena a me nā hōʻai'ē

"Baytril" me ka maʻi kūponoʻole hiki ke hoʻokuʻu i ka pale o ka manawa o ka'ōpala pahū.

He mea nui! ʻAʻole pono e hāʻawiʻiaʻo Baytril i nā holoholona hāpai.

Hoʻopiʻiʻia ka hōʻailona:

  • manu a me nā pipi me ka hoʻomaʻemaʻeʻole i nā mea o ka lāʻau lapaʻau;
  • nā puppī a me nā pipi;
  • nā holoholona me nā kālepaʻilihune;
  • ka hanai holoholona;
  • nā manu a me nā holoholona me nā pūpikipikiʻeha.
Eia kekahi,ʻaʻole e pono ke hoʻohuiʻia ka hopena me chloramphenicol, tetracycline, theophylline, macrolides a chloramphenicol, a hoʻohanaʻia hoʻi ma hope o ka hanaʻana o Markk. ʻAʻole i manaʻoʻia no ka mālamaʻana i streptococci.

Nā kuhikuhi kūikawā

11 mau lā ma hope o ka hoʻohana hopeʻiaʻana o ka lāʻau lāʻau, mahalo mākou i ka pepehiʻana i ka manu. Ināʻoe e hoʻohana i ka mea ma mua o ka palena pau, pono e hoʻokuʻuʻia kaʻiʻo.

Ka mālama ola a me nā mea mālama

Pono e mālamaʻia ka lāʻau lapaʻau i ka hikiʻole o nā keiki, ma nā mahana wela a 25 ° C.

Hoʻomau ka lāʻau lapaʻau iʻekolu makahiki. Ma hope o ka weheʻana i ka mea hanahana hiki ke hoʻohanaʻia noʻelua mau puleʻelua.

Keʻike neiʻoe? Hiki i nāʻumeke male ke puhi.

I kēia manawa, ma hope o ka heluheluʻana i kā mākou mau kuhikuhiʻuʻuku,ʻikeʻoe i ka hāʻawiʻana iā Baitril i nā moa, nā lūlū, nā kāloka, nā puaʻa, nā keiki bipi, a me nā lūlū.