ʻO ka mahiʻai mahiʻai

Pehea e hoʻohana ai i "Solikoks" no nā aʻo manu

"Solikoks" - kahi lāʻau lapaʻau e kōkua i ka mālamaʻana i nā holoholona mai ka coccidiosis.

"Solikoks": ho'ākāka o ka lāʻau lapaʻau

"Solikoks" kahi kūikawā kūikawā me kahiʻano nui o ka hana, e kū'ē ana i nāʻano coccidia - nā pāpīpī epichelial pūpū e komo i loko. ʻO kēia ka māmā māmā o ka lanu'ōmaʻomaʻo māmā, hoʻohanaʻia i ka waha, i ka meaʻino. Aia i loko o ka pahu puna he 10 mauʻiliʻonika o 10 ml a me 15 mau kākika he 1000 ml.

Keʻike neiʻoe? Aia kekahi coccidia e peneʻeneʻe loa i nā manu'ōpiopio a hiki iā ia ke pepehi iā lākou i kekahi mau lā, keʻole e mālama maikaʻiʻia.

ʻO ka mea hana a me ka hana hana o ka lāʻau lapaʻau

ʻO keʻano o ka lāʻau lapaʻau "Solikoks" ke'ōlelo penei: ke komo i loko o ke kino o ka manu, hōʻailona ka lāʻau lapaʻau me coccidia a, ma ke kāohiʻana i ka hopenaʻawaʻawa o ka huapalapala, e uhaki i kā lākou hana. ʻO ka lāʻau i hoʻopiliʻia e hoʻonui i ka hana o ka neurotransmitter maoli.

Eia kekahi, "Solikoks" - kahi analgesic maikaʻi. ʻO ka mea hana nui nuiʻo diclazuril, no ka hui pūʻia o benzene-acetonitriles, kahi mea liʻiliʻi. Eia nō hoʻi nā hua'ōlelo "Solikoks" e hiki i ka 1 ml o nā mea kōkua a me nā mea hoʻomehana.

Keʻike neiʻoe? He kilokilo a hoʻokuʻeneʻe loaʻo Coccidiosis no ka mea ua aneane hikiʻole keʻike iā ia ma ke kumu mua - uaʻano maikaʻi loa ke kanaka maʻi.

Nā kūlana Pharmacological o "Solicox"

Loaʻa iā ia ka pāʻokoʻa, ka antipyretic, ka'āpana analgesic. ʻO ka hoʻokauʻana i ka lāʻau lapaʻau "Solikoks"ʻaʻole kumu, hui pūʻia me nā lāʻau'alopero a me nā lāʻau lapaʻau,ʻaʻole ia e hopena i ka hopena teratogenic. Hoʻokiʻoki loaʻia mai ke kino o ka manu 5 mau lā ma hope o kaʻaiʻana, a he mea pono ia e hoʻohana a hiki i ka luku. ʻO ka hopena o nāʻanoʻepa a pau o nā manu (Eimeria acervulina, E. brunetti, E. maxima, E. mitis, E. necatris, E. tenella, E. adenoeides, E. gallopavonis, E. meleagrimitis).

He mea nui! 'Oiʻi Ponoʻia e hoʻohui i ka hānai a hoʻokahe me kahi inu, ma mua o ka holoiʻana i nā pālaha.

Pehea e hoʻohana ai i "Solikoks" no nā manu (i nā mea)

Ka mālamaʻana i nā manu "Solikoksom" - heʻano hana. ʻOiaiʻo Solicoxʻaʻole kahiʻawaʻawa, ʻO ka lāʻau no nā manu he nui loa: hoʻohanaʻia nā "Solikoks", i hoʻokaheʻia i loko o ka wai i loko o ka ratio o 2 ml per 1 liter. I ka hoʻohanaʻana i ka kikowaena, ua hāʻawiʻia ka hopena hoʻopau i nā manu. Ma nā hihia koʻikoʻi a me ka mālamaʻole, "Solikoks", e like me kaʻikeʻia e nā kuhikuhi no ka hoʻohanaʻana i ka moa, e hoʻohana i ka 1 lita o ka lāʻau no 10 liters o ka wai. Ma hope oʻelua hebedoma, ua palekana nā manu i kahi hanana hou e like me ka mea i kauohaʻia.

Hoʻomaopopoʻia ka Geese i ke kaukino me ka lāʻau lapaʻau "Solikoks", e like me kaʻikeʻia e nā kuhikuhi no ka hoʻohanaʻana i ka manuʻeleʻele, a iʻole e hilinaʻi paha lākou i ka pseudo-opium, aiʻole e pale i ka bacteria mai kaʻaiʻana me kaʻai a me ka inuʻana. ʻO kaʻoluʻolu o ka poults a me ko lākou mau maʻi palupalu nā mea e mālama iā lākou e mālama iā lākou i ka mea hiki loa, ma mua no ka paleʻana, i mea e pale ai i ka coccidia mai ke komoʻana i ke kino. Solieko e kōkua i nā mea maʻi maʻi. Hiki i nā manu maʻi ke uhi i kona mau maka, ua nele i kaʻona, huki i kona poʻo, he kino ke nānā aku, aʻike mauʻia ka diahū. I mea e pale ai i ka pokepuni, pono ia e hoʻomaʻemaʻe i ka pā no nā manu holo. Eia kekahi,ʻelua lā i hāʻawiʻia ai nā mea manu a mea inu paha me nā meaʻelua i ka "Solikoksom."

ʻO "Solikox"ʻaʻole ia he hopena hoʻopili, a hiki ke hoʻohana houʻia ma hope o ka manawa. No ka pale pale, ua hānaiʻia hoʻokahi manu manu i hoʻokahi manawa i nā 60 a pau i mea e pale ai i ka heluna kanaka a pau mai ka maʻi.

ʻAʻole hoʻokumuʻo Solikox i nā hopena āpau a me keʻano o ka overdosing.

He mea nui! ʻO nā haʻahaʻa haʻahaʻa a me nā hopena o ka hopena o ke kaiapuniʻole e pili i ka coccidia: pono e puhiʻia ma loko o ka waihona puke a me nā paia o ka lumi manu me kahi hao hao. ʻO ka hana maʻamau o ka hanaʻana me ka pālolo potassium, formalin, alkali a me nā emulsions,ʻaʻole hiki iā ia ke hoʻopau i ka mea kono hānai o coccidia.

Pehea e mālama ai i ka lāʻau

Ke mālama lāʻau lāʻau "Solikoks" hiki ke hanaʻia he 2 mau makahiki ma kahi maloʻo maloʻo, keʻike nei i ka mahana mai +5 a +25 mau '° i loko o kahi pahu pani. I hoʻokahi manawa i loko o ka wai, ua nalowale nā ​​lāʻau lapaʻau i nā hola he 24, no lailaʻaʻole pono e hoʻomākaukau i kahi nui o ka hopena.

He mea nui! ʻO ka lāʻau lapaʻau me ka wai e hoʻonohoʻia ma kahi o 12 mau lā i ka lā.