Hale, hale

ʻO ka lāʻau hoʻoponopono no nā hale moeʻaʻole kūʻai, akā maikaʻi

Hiki iāʻoe ke hoʻokuʻu aku i nāʻupena hale me ke kōkua o nā aerosols hou, nā'ōpana, nā paila. Akā,ʻaʻole hiki ke maʻalahi kēia hana.

Hiki i nā'ōpili hale, nā līmī a me nā'āpana liʻiliʻi ke hoʻololi i nā mea lolo. A i ka wā e ulu ai lākou i ka palekana i nā meaʻawaʻawa, e lilo i kaʻoi aku o ka paʻakikī.

ʻO ka pōloli ke alakaʻi aku i nā'ōpala i ke kumu nui o ka meaʻai, keʻona a inuʻoe i ke koko. "Ke inoa o" Geth "i ka lāʻau o ka hanauna hou. E pili ana i kona pono a e kūkākūkāʻia.

Nāʻano a me ka papa inoa o ka lāʻau lapaʻau

"Geta" Hāʻawiʻia ia ma keʻano o kahi hoʻokuʻu honua microencapsulated. ʻO ka mea hana nui i ka hoʻohuiʻana o ka lāʻau lapaʻau - chlorpyrifos. Ua hoʻokomo nā mea hoʻokomo i ka hoʻoheheʻe i ka 5% o ke kinona i nā capsule e hōʻike ana i ka pono a pau ma waho o ka'ōmole.

ʻO ke kumukūʻai ma ka liʻiliʻi mai 600 a 800 mau'ūlā no ka'ōmole.

Hana i nā mohaka

Ma lalo o ka hoʻoikaikaʻana o ka lāʻau lapaʻau i loko o nā kikoo kuʻi ke kuhiʻia nā kuko. ʻO ka'ōpū i pailaʻia i'ōpū a make i loko o nā hola. Ke lāʻau lapaʻau "Geta" Laweʻiaʻo ia ma nā wāwae a hiki iāʻoe ke kāpili i nā mea'ē aʻe o ke kolonā o nā moena.

IMPORTANT: ʻAʻole hiki ke maʻalahi nā poʻi. ʻAʻole hiki iā lākou ke hoʻohana i ka lāʻau make i kaʻai, no ka meaʻaʻole lākou eʻai i kahi mea'ē aʻe ma waho o ke koko o kānaka. Hōʻalo ka pīpī koki nui iā lākou mai nā microparticle o nā meaʻala.

Nā pōmaikaʻi a me nā meaʻinoʻole

ʻAʻole like me kekahi o nāʻano hou o nā pāʻani "Geta" Loaʻa nā pono kūpono i kēia manawa:

  • ʻaʻohe mea maikaʻi;
  • no nā kānaka a me nā holoholona, i hiki ai ke hoʻohanaʻia i loko o nā keʻena kino, nā kula a me nā kula keiki;
  • ke hopena o ka lāʻau lapaʻau no nā lā he 40-180,ʻo ia hoʻi,ʻaʻole e koiʻia ka hana houʻana;
  • hoʻopau wale i nā pahu wale, akāʻo nāʻano'ēheu'ē aʻe he nui - nā moa, nā aneto, nā'auwaʻa, nā nūnē, nā piko piko.

ʻO kekahi lāʻau lapaʻau kūpono he kinoʻole maoli. He pinepineʻole ia.

ʻO Original Geth i hoʻomaopopoʻia ma keʻano:

  • kūʻaiʻia i loko o ka'ōmole keʻokeʻo opaque;
  • aia ma lalo o kahi uhi kahi membrane'āpala me ka logo Gule;
  • ʻo ka wai i loko o ka ipu wai heʻala keokeo a heʻalani alaniʻala;
  • Aia hoʻokahi wale nō leta "t" ma ke poʻo - Get,ʻaʻole Gett.
Ma kāu pūnaewele eʻikeʻoe i nā hua'ōlelo pili pono e pili ana i nāʻano hana e pili ana i nā moemoeka: Tetrix, Clean House, Hangman, Zifox, Forsyth, Fufanon, Cucaracha, Karbofos, Raid, Masha, Raptor, hakakā.

Hoʻomaopopo pū mākou i kāu mau mea e nānā ai i nā mea maikaʻi e hakakā ai i nā pīkī: Dohloks, Hangman, Regent, Karbofos, Global,
ʻO Forsyth, Masha, Geth, Paio, Cucaracha,'Oke, Hale Hōʻemaʻe, Raptor.

Nā kuhikuhi no ka hoʻohana

Nā kuhikuhi e hoʻohana ai i ka lāʻau lāʻau Geth:

  1. E hoʻomākaukau i kahi no ka hoʻomaʻamaʻaʻana: nā lumi maʻemaʻe, nā papa holoi, holoi i ka lepo mai nāʻokoʻa a pau.
  2. Lawe mākou i nā mīkina lima a me kahi uhi.
  3. ʻO nā pale, nā pale a me ka moe e holoi ai.
  4. ʻOiai ua manaʻoʻia ka lāʻau lapaʻau i mea palekana no nā meaʻai, pono lākou e hoʻoneʻeʻia mai kahi wahi no kekahi manawa.
  5. E hoʻopiha i ka hoʻokuʻuʻiaʻana me ka wai ma ka like o 100 ml no 1.5 liters.
  6. E mālama pono i nā wahi i nohoʻia e nā'ōpala.
  7. Piliʻia ka hoʻohanaʻana i ka huahana ma luna o nāʻaoʻao me nā paʻi he 15-20 cm ka ākea a puni nā puka makani a me nā lako.
    Mai pīhoihoi e kiʻi i nā pāʻani a me nā mea hana! E uhiʻia iā lākou i kahi pāpale. Nā hale hana i kūkuluʻia i nā mea i hoʻolālāʻia i nā wahi i hoʻopaʻaʻia me ke kāʻei a me nā pā.
  8. Ma hope o kekahi mau lā, ponoʻoe e hoʻomaʻemaʻe i kahi lumi e hoʻopau ai i nā mea i make.

E huli i nā kiko:

  • ma lalo o nā puka makani;
  • ma nā paia ma lalo o ka pelekikena, ma lalo o ka kiʻi, nā kiʻi a me nā kāpena;
  • i loko o nā kumukū, ma lalo o nā moe a ma luna o nā mīkini;
  • ma nā mea pili i kahi moe;
  • i nā kumu;
  • ma lalo o nā kīpala;
  • ma nā noho a me nā kaʻa.

ʻO ka mea maʻamau, nā noho moe e pili kokoke i kahi moena e pili kokoke i ka pūnaewele. Akā, ua holo wikiwiki lākou a ma kahi o nā kekona e hiki ai ke hoʻopau i ka hopena o ka lumi.

IMPORTANT: Me ke kōkua o "Get" hiki iāʻoe ke hana i ke ākea. Inā pili nā lāʻau kūpona, pono ka hana. Hiki ke kōkua i ka paleʻana i ka maʻi hou e nā maʻi pāʻani.

ʻO kahi huahana manawa kūpono no ka hoʻohanaʻana i ka home a hoʻopau pono i nā meaʻokoʻa i nā maʻiʻokoʻa koko. Hoʻopiʻiʻo ia i nā bedbugs a pepehi i nā bedbugs. ʻAʻole hiki ke kūʻai, akā, hiki iāʻoe ke kūʻai aku i kekahi mauʻeke me nā hoalauna e makemake ana e lapaʻau. Ponoʻoe e noʻonoʻo i kaʻike kumu o ka hōʻailona a me ka'ōkuhi pololei o ka inoa o ka'ōiwi lāʻau, iʻole e kūʻai i ka mea leka. "Geta" ʻaʻole ka meaʻawaʻawa aʻaʻohe onaʻala. No ka hoʻomaʻamaʻaʻana i kahi wahiʻaʻole i koiʻia ka pāpāʻia o nā mea hoʻolimalima mai ka hale.

ʻO ka uku

ʻO MoscowSt. PetersburgEkaterinburg
ʻO ia ka mea hōʻike GET® (GET) nui loa790790830
ʻO ke kikowaena GET® (GET) hoʻopiha helu i 50 ml430430430
E hoʻonoho i "GET® (GET) mau kālepa" (4 mauʻili)284428442844
Hoʻonohonohoʻia o GET® (GET) Pro (10 mau huele o GET Ka nui i loko o ka pahū, 10 mauʻelima o GET Express, 1'āpana o GET Dry, Sprayer o Pro o 1 l.)11600no11600
ʻO nā kumukūʻai mai ka mea hana lima hana! Mai kūʻai aku i ka mea leʻaleʻa,ʻaʻole hiki ke lawa wale, akā, e pōʻino paha!

Nā mea pono

E heluhelu i nāʻatikala'ē aʻe e pili ana i nā lohaka:

  • E mālama i nāʻano paio ma ka home e like me nā mea hoʻoweliweli a me nā'ūpili.
  • Eʻike i nā kumu nui o keʻano o nā bloodsuckers i loko o ke keʻena,ʻo ia hoʻi nā moe moe.
  • He aha nāʻano homebugs a me ka pehea e hoʻolei aku ai iā lākou ma o nāʻano likeʻole?
  • E aʻo i nā mea e weliweli ai i ke kanaka? Pehea e hoʻomaopopo ai i kā lākouʻaiʻana, i nā keiki a me ka pehea e mālama pono ai i nā wahi pōʻino?
  • No ka lawelawe ponoʻana i kēia mau'okena, eʻike i keʻano o nāʻano, pehea lākou e hoʻonui a hānai, kahi e loaʻa ai ko lākou pūnana a hiki iā lākou ke noho i nā lole?
  • E heluhelu hou aʻe e pili ana i nā lāʻau lapaʻau, ma kahi o ka wīne a me ka hopena o ka mahana.
  • Nā hana palekana.
  • E aʻo i nā manaʻo hou e pili ana i keʻano o ka hakakāʻana, e pili pū ana me nā koʻi moe. E hoʻopili iāʻoe iho me ka papa inoa o nā lako palekana no nā kānaka a me nā puaʻa, a aʻo pū i keʻano o ka hoʻomākaukau ponoʻana i ke keʻena ma mua o ka noʻonoʻoʻana.
  • Ināʻaʻole hiki iāʻoe ke pale aku i nā pāʻani ma o lākou iho, ke'ōlelo aku nei mākou e hoʻokaʻaʻike i nā meaʻoihana. Loaʻa iā lākou nāʻenehana hoʻoiho hoʻohaunaele a hiki iā ia ke kōkua iāʻoe i ka wā e hiki ai.
ʻAʻole nā ​​pale wale nā ​​mea hōʻailona e hiki ai ke hoʻopakele i nā manawa heʻole i nā kānaka. Ua hoʻomākaukau mākou no nā hua'ōlelo holoʻokoʻa e pili ana i ka mea maʻamau o lākou.

E heluhelu i nā mea a pau e pili ana i nā meaʻeha i loko o ka hale: nā moa, nā'ūlū, nā moa a me nā'auwaʻa.

Ke hāpai nei mākou iāʻoe i nā mea maikaʻi e pili ana i kahi e wehe ai i nā lole a me nā moth kīhini, pehea e hoʻokahuli ai i nā anetoʻeleʻele a me nā kānakaʻeleʻele weliweli, a pehea lā lākou e hele mai ai i loko o ka hale?

Ma ka hopena, hāʻawi mākou e nānā i ke wikiō e pili ana i kahi e mālama ai i kahi lumi me ka kōkua o "Get" mai nā hale moe: