ʻO ka mahiʻai mahiʻai

ʻO ka pūnana no ka kēne homemade e hana iāʻoe iho

Hiki i nā'īlio hoʻoilina ke lilo i kahiʻoihana maikaʻi: maikaʻi ko lākouʻai aʻaʻole momona, he maikaʻi nā hen me kahi hoʻomohala ulu. ʻO ka mea nui, heʻoluʻolu kūpono nā manu, a pehea e hana a hoʻolako ai, e nānā i kēiaʻatikala.

Nānā maʻamau

E hoʻokōʻia ke kī i ka hoʻopiʻi hopenaʻana i kekahi mau mea nui no ka loiloi o ka hoʻokomoʻana i ka mīnoa, kahi a me ka hoʻonohonohoʻana o ka pūnana:

  • kahi o kahi e pono ai ke nānā, me ka uila kukui, malu (mamao loa mai ka poʻe hānai);
  • i lalo o ka paepae e hiki ai ke'ōwili i nā hua.
Keʻike neiʻoe? He lāhui kalo a ka poʻe Marie. Ua manaʻoʻia ka manuʻo ka makuahine o ka honua:ʻo iaʻo ia ka wahine a ke akua o ka hekiliʻo Ukko i kau i ka hua manu.
  • kahi mamao a mahele paha i waena o nā pūnana, iʻole nā ​​manu e hōʻike i ka inaina i kekahi i kekahi;
  • nele i nā kiko'ī;
  • hoʻomehana i nā mea'eneka;
  • kahi papa o ka mea lepo i emiʻole ma lalo o 20cm;
  • 'ōnaehana hauola;
  • nā kūlana hoʻomaʻemaʻe.

    Pehea e hana ai i kekahi pūnana no nā mō'ī e hana iāʻoe iho

    ʻO ka hoʻolālā o ko mākou pūnana, e like auaneʻi ia me keʻano o ka pahu kikohā, a ua hanaʻia no nā henʻekolu.

    E aʻo pehea e hana ai i kahi pūnana no ka moa me ka digger egg.

    Nā mea e pono ai

    No ka hana e pono ai:

    • pīhoihoi;
    • nā lāʻau lāʻau - 4 mau kiko. 120 cm ka lōʻihi, 4 mau pcs. 55cm o kela me keia, 4 pcs. 40 cm;
    • nā pale kaulua pono'ī;
    • jigsaw;
    • na mea kilokilo;
    • mea hao hale;
    • roulette a penikala.

    Nā Palena

    E hoʻonuiʻia nā ana, koe wale nō ka whānui, i heluʻia ma nā wahiʻekolu:

    • ke kiʻekiʻe - 40 knm;
    • ke kiʻekiʻe - 120 knm;
    • hohonu - 55 cm.
    Hiki iā mākou e heluhelu e pili ana i ka hanaʻana i kahi loko iʻa ma kahi papahele no nā akua a me nā kāleka, a me keʻano o ka hanaʻana i hale papa no nā lekini me kou lima pono'ī.

    Kāhua

    ʻO ka hana hana penei:

    1. Hana mākou iʻehā haneli mai kekahiʻaoʻao o ka lāʻauʻona: luna, lalo, hoʻi a me mua o ka paia me nāʻano o 40x120x55 cm.
    2. Ma hope aʻe, e hoʻomākaukau iʻelua blanks ma nāʻaoʻao o ka hale aʻelua ma nā'okiʻokoʻa o loko me nā huina o 40x40x55 cm.
    3. Mai nā pā pōhaku mai i nā koʻi lāʻau, i hoʻopaʻaʻia me nā hua kila.
    4. I ka hoʻomākaukauʻana i ka pā mua, ua huki mākou i ka pōʻai no ka puka e komo ai me kahi penikala, e hana mākou i nā'āpanaʻekolu a pau i maʻaʻole kekahi i kekahi.
    5. Eʻoki i ka puka.
    6. Pihi mākou i nā blanks a pau, e kau ana ma luna o ke kumu me nā pale, e waiho ana i ka topena.
    7. Ma loko, mākou e puʻunaue i ka avanoa iʻekolu nane likeʻole a hoʻokaʻawale iā lākou me nā pāʻani.
    8. No kaʻoluʻolu o ka paniʻana i ka lūlū a me ka hoʻomaʻemaʻeʻana i ka nesting i ka wā e hiki mai ana, hiki ke hoʻonuiʻia ka uhi i luna ma ka hoʻouluʻana ma luna o nā mea hao.
    Video: pehea e hana ai i pūnana no nā peke

    Hoʻoponopono

    ʻAʻole i'ōleloʻiaʻo Hay e like me ka lūlū:ʻo ia, ua maloʻo maloʻo loa, aʻohi koke i ka hoʻalu i loko o ka malu. E lilo ka peat i mea koho maikaʻi loa: he kūpaʻa no ka noʻonoʻo, a he hiki nō hoʻi iā ia ke komo i ka meaʻala. I ka neleʻana o kēlāʻano'ōpala i ka mauʻu maloʻo a me ka lepo.

    ʻO ka papa o ka lūlū i ke kauwela he 20 mau kenimika ke kiʻekiʻe, i ka wā hoʻomaha e makemakeʻia e hoʻonui i 30 cm.

    Paipai mākou i ka heluhelu e pili ana i kahi manawa eʻai ai ka leke i nā hua e moe ai, pehea kaʻaiʻana o ka ponana ma mua o ka pepehiʻana a me ka hanaʻana i kahi leke, no ke aha e lele ai ka leke i ka wai,

    Kahi e waiho ai

    ʻAʻole pono e kū pololei kahi pūnana ma kahi e kū pono ana i ka puka komo.ʻO ka mea mua, he kiʻi; ʻo ka lua, ka leo a me ka nānā pono. Hiki i nā manu i ka wā hoʻonā ke mālama i ka maluhia a noho mālie,ʻaʻole lākou i makemake i ka nui o ka maka a me ka pua, hiki iā lākou ke waiho i nā hua. No laila,ʻaʻole e waihoʻia nā pūnana ma kahi kokoke i nā mea hānai a me nā wahi hoʻomaha o nā kānaka i koe o ka hale. Pono ia he kihi i hūnāʻia me ka kukui uila, hoʻomaha a me keʻanoʻole.

    He mea nui! Hiki iā ia ke paʻakikī i kahi wahi e hoʻomoe ai, no laila ma mua o kou hoʻolāʻauʻana i kahi hale, e mahana ai i loko a me waho, e hoʻonele i kahi mea eʻai ai.

    Pehea e aʻo ai i kahi kēpau i ka pūnana

    ʻO ka papa mua o ka hoʻonaʻauao kūlana no ka punanaʻo ia kāna mea hana ma mua o ka hoʻomakaʻana o ka poʻe'ōpio. A laila, hiki iāʻoe ke hoʻoulu i ka hen ma ke kauʻana i kahi hōʻailona o ka hua. Hiki iāʻoe ke hoʻokomo i nā hua maoli, a hoʻololi iā lākou me nā mea hou mai kēlā manawa a kēia manawa. Inā makemake ka leck i kahi, hoʻomaka ia e hoʻolako, hoʻomehana i kona iho iho.

    ʻO ka helu kūpono o nā pūnana

    Inā loaʻa ka nui o ka poʻe,ʻaʻole pono ka helu o nā pūnana i ka helu:ʻo ka mea hoʻokahi o nā meaʻekolu ke lilo i ka hen. Akā, ma ka'ōlelo aʻo a nā kānaka lapaʻau, he wahi kūpono kahi i makemakeʻia no kēlā me kēia pāʻani. Inā he hale nui no nā wahi, pono e hoʻokaʻawaleʻia kēlā me kēia o lākou e kahi pale. Inā he mau hale likeʻole kēia ma kahi hoʻokahi, a laila, pono lākou e hoʻonohoʻia ma kahi liʻiliʻi loa mai kahi'ē aʻe, no ka hikiʻana i nā manu ke'ō'ō a pinui kekahi i kekahi.

    He mea nui! InI loko o ka wā pale, hikiʻole keʻae i nā pēpē i'āwili muaʻia e komo i loko o ka pūnana. Hiki i ka moa ke waiho i kāna mau hua a hoʻomaka e hānai a mālama i nā kāpena.

    NānāʻImi Nest

    ʻO ka nānāʻana o ka pūnana a me ka hoʻomaʻemaʻeʻana e hoʻomaka i nā hebedomaʻelua ma hope o ka pukaʻana o ka hopena. ʻAʻole hiki iāʻoe ke nānā i ka wā e paʻa ana ka pahu:ʻaʻole pono eʻike i keʻano o kou hoʻopāʻana i ka clutch, iʻole e hiki iā ia ke hoʻolei. Mai kēlā manawa kēia manawa, pono ka hen eʻai, inu a hele - a laila ua hanaʻia ke kaʻina hana. Ma ka hoʻokolokoloʻana, holoi lākou i nā hua'ōpala,'ālikiʻole, nā hua'ōpiopio, hoʻomaʻemaʻe i ka papa, e hoʻololi i ka papa kahiko. He mea pono e maka i nā huaʻa i koe a pau: i kekahi manawa e hoʻolei aku nā kolo i kā lākou mau hua i loko o kahi paʻa o kekahi. Inā he mau hōʻailona, ​​hiki keʻikeʻia nā kānaka'ē aʻe a lālauʻia.

    Keʻike neiʻoe? Ma kaʻenehana Kina o feng shui,ʻelua mau huahelu o nā kāleka mandarin e hāpai i ka hauʻoli a me ke aloha i loko o ka hale.
    I ka hopena: i ka wā e hānai ai i nā kalo, he mea nui e hoʻomanaʻo i nā manu i loaʻa i nā maʻiʻeleʻele, ka wai a me ka walaʻau. Hiki i ka noise ke hoʻopili i nā manu i ka makaʻu -ʻaʻole e hoʻolālā waleʻia kēiaʻano, akā,ʻo ka hale hoʻi. Pono i nā manawa a pau e pono e pani i ka moe a me ka hoʻokaʻawale.