NĀ KANA

Pehea e hana ai i ka mousetū me kou lima pono'ī

ʻO ka nohoʻana o kaʻiole ma luna o ka pākeke o ka papa 10 o ka papa me ka huapalapa, he mea nui ia, akā he paʻakikī, akā hiki nō naʻe. ʻO nā kumu o nā koloke i loko o ke keena he mea'ē loa. E noʻonoʻo iā lākou ma nā kiko kiko'ī.

No ke kumu e hele mai ai ka mice

ʻO ka manawa pinepine mākou e hoʻonāukiuki i nā manu'āhiu e hoʻokipa, e hoʻopoina e pili ana i ka mālamaʻana i ka hoʻomaʻemaʻe a me ka hoʻonohonohoʻana ma ka wahi a me ka waihoʻana i nā meaʻai i nā wahi hikiʻole. Eia kekahi, me ka hoʻomakaʻana o ke anuanu, eʻimi ana nā mea kolo eʻimi ana i nā wahi hoʻomaha.

Ma keʻano o ke kūlanakauhale, hoʻonohonoho nāʻiole i nā basements, akāʻaʻole lākou i loko o nā meaʻai, a eia hoʻi,ʻo nā'īlio eʻike pinepine iā lākou. ʻO ia ke kumu e hoʻomaka ai nā koʻokoʻo e mālama i nā hale noho kokoke. ʻOiaʻiʻo, hiki i kahiʻiole ke nānā aku i nā meaʻoluʻolu wale, akā ponoʻoe e hoʻomanaʻo e ulu nui nā koeni a hiki i ka liloʻana o nāʻiole i loko o kahi lumi ke lilo i mea nui.

Keʻike neiʻoe? Mahalo i ka mea i hiki ke hele, kahi kino liʻiliʻi, hiki i kaʻiole ke hele i loko o nā māwae,ʻekolu manawa ka liʻiliʻi o ke anawaena.

Nā hiʻohiʻona o ka pana

Aia kekahi mau hana nani o ka hopuʻana i nāʻiole i piliʻole.

ʻO ka mea nui, he pipi. ʻO kaʻoiaʻiʻo,ʻo ka pipi āpau o kēia lā, kaʻaiʻana i ka mea kauʻai, hikiʻole ke hopu i ka mice. ʻO kona hoihoi i ke koʻokoʻo,ʻaʻole ia ma mua o ka pāʻani pāʻani maʻamau. ʻO ka lua o kaʻaoʻao,ʻo ia ke kauʻana i kahi pūpū.. He nui ka poʻe iʻike i kēiaʻano hanaʻino i ke koʻokoʻo.

Hikiʻole i kaʻiole hoʻokahi keʻai i ka mea e hiki ai i ka hoʻokahe koko i nā mea nona, akā hiki iā ia ke hōʻino i kaʻai a me nā aʻalolo.

ʻO ia ke kumu eʻimi nei mākou i nāʻano pilikino e wehe i kaʻiole mai kona'āina. No ka hanaʻana i kēia, ponoʻoe e hopu i kahi pāpaʻi liʻiliʻi a hoʻihoʻi i kona wahi kūlohelohe.

Ināʻikeʻia kaʻiole ma luna o ka pūnaewele, e paʻi nā mea kanu a pauʻole i ka poina hiki iā lākou ke komo i loko o ka hale. Ke paipai mākou e heluheluʻoe i ka pehea e pale ai i nā mea lapaʻau ma ka'āina, ma ka home a ma ka māla, e hoʻomaʻamaʻaʻoe iāʻoe iho i nā mea e like me nā mea lāʻau e hoʻohana ai no ke kāpenaʻana o nā koʻi.

Nā papa hana hoʻohālike

Ināʻo kāu pahuhopu e hopu i kaʻiole iʻole e noho kūponoʻole, a lailaʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohanaʻana i nā kūkulu i hanaʻia e ke kanaka no kēia. ʻO ko lākou manaʻoʻo ia e pale i ke koʻi i loaʻa i ka pakele. No ka hoʻoikaikaʻana i ka hāʻuleʻana i nāʻupena'ē aʻe, kū.

I loko o kahi pahele kahi o ka maunu. Hiki ke kau i loko a iʻole e waiho wale i loko. ʻO nā mice he mau mea nui loa. Make lākou i nāʻanoʻano, nāʻanoʻano, ka puaa, kaʻiʻo. ʻO kahi hōʻailona o ka mousetrap hale.ʻO ka mea nui loa, heʻala maikaʻi loa ka pua. ʻO kāna hopu mua i ke koʻokoʻo.

Hoʻokomo pinepineʻia nā pahele ma kahi e neʻe ai nā'ōiwi - kokoke i nā paia o ke keʻena.

Keʻike neiʻoe? ʻO nā'ōpena keʻano o kaʻike loiloi. I ka hoʻohanaʻana i ke kūkākūkā ultrasonic, hāʻawi lākou i kaʻike i kekahi i kekahi e pili ana i nā kumuʻai, nā maʻi, nā wahi noho hou. No laila,ʻo nā kānana hou mechanical e mālama i ka pono no ka mahina wale nō.

ʻO ka Bucket a me ka uhi pepa

E pono anaʻoe i nā meahana hou no kēia māhele:

  • he kekeke;
  • he pākaukau e hiki ai i kaʻiole ke komo i ka maunu;
  • ka pepa pepa ma luna o kahi poʻomoe pahuʻeleʻele;
  • ke kani, kahi i hoʻopaʻaʻia ma ka blau;
  • ka hānai maka.

No ka pahele, ponoʻoe e uhi i ka pepaʻeleʻele maʻamau i hiki ke hoʻopaʻaʻia ma ka bākeke.

Ma waenakonu o ke poʻi, ponoʻoe e hana i kahi liʻiliʻi liʻiliʻi o keʻano o ke kea, e ninini i nāʻanoʻano aiʻole nā ​​meaʻai'ē aʻe.

I loko o ka bākeke e hoʻololi i ka pāʻani kahi i loaʻa ai ka meaʻai i ka meaʻai.

ʻO ka manaʻo o ka pahele, aia ma lalo o ke kaumaha o kaʻiole, e kūlou ka pepa ma kahi o ke kuʻiʻana a hāʻule ke koʻokoʻo i loko o ka bākeke.

Hiki iāʻoe ke aʻo i keʻano o ka hoʻokuʻuʻana i nā moʻo huelo, nā moʻo huelo, nā voles, nāʻiole a me nā māmā, a me nāʻiole ma kāu pūnaewele.

Ke poʻi a me ka'ōmole (paila)

No ka mea e pono ana kēia mahele:

  • ke keleʻula;
  • ʻelua pahu pi mai lalo o nā mea inu (0.33 l);
  • i kahi nila aiʻole i kahi'āpana keʻokeʻo e kauʻia ai nā kapa;
  • i kahi pā ma kahi e komo ai kaʻiole i ka maunu;
  • meaʻaiʻai.
  1. Lawe mākou iʻelua mau cann o nā mea inu, pīpī lua ma lalo. ʻO nā pīkoi ma nāʻaoʻao'ē aʻe ma ka'ā'ī o ka bare.
  2. Lawe mākou i ke aho, hiki ke hoʻokomo i loko o nā puka o ka baku a paʻa. E kuʻi iʻelua mau kī ma ka laina ma loko o nā lua ma lalo a uhi.
  3. ʻO nā kapaʻelua e hana i ka monolithic, ma ka nānā muaʻana i ke kūkuluʻana, akā,ʻoiaʻiʻo, e loli pinepine lākou a puni ke kī.
  4. E hoʻokomo i ka wire i loko o ka baku a hoʻopaʻa i kona mau wēlau. Ma ka'ā'ī o nā kini e waiho ai i ka paunu.
  5. Inā hoʻopaʻaʻia me ka lipona, a laila, i ka pō e hiki iāʻoe ke hopu i kekahi mau koʻi.
  6. Hoʻokomo mākou i kahi punawai e pili ana i ka bākeke i hiki ai i nāʻiole ke hoʻokipa maikaʻi i ka paunu. Hiki i nā kolo ke lanakila ma luna o nāʻano he nui, akā,ʻoi aku nā mea paheʻe nā mīkini laikini no lākou. No laila, i kahi kapuaʻi ma ka'aʻaleʻa e hoʻololi i ka hoʻololi a puni ka axis, me ka hopena e hāʻule ai kaʻiole i loko o ka bākeke.

Pōʻani: ke paʻi ke kiko a me ka bākeke Inā puka mai nā koʻi mai loko aʻe o ka bākeke, e hoʻokuʻu i kahi waiʻuʻuku i lalo. ʻAʻole hiki i kēia ke pepehi i kaʻiole, akā e pale ia i ka pukaʻana.

He mea nui! Mai hopu i nā koʻi lāʻau i mua o nā kamaliʻi. Hiki i kēia ke hoʻoweliweli iā lākou.

Bank a me ke kālā

Nā meahana no kaʻupena penei:

  • 0.5 l paha 0.75 l hiki;
  • wahi pahu pepa;
  • kelepona;
  • i hookahi keneta no na kope kope kope;
  • i kahi'āpanaʻai pīpī (puaʻa, paila, aiʻole kekahi mea'ē aʻe);
  • 'ōpēkiʻi

Pono e hoʻokomoʻia ka paunu me ka lipopōpika ma loko o ka pūkuniahi e pono ai ke hukiʻia. ʻO Bank e hoʻopaʻa i ka leka ma kahi'āpana pepa i lalo. No ka hoʻoponoponoʻana he pono ia i hikiʻole i kaʻio ke hoʻohuli i ke kīʻaha. Pono e hoʻokiʻekiʻeʻia ka'ā'ī o ka pahu i luna o ka pahu me kahi moni. Inā loaʻa i ke koʻokoʻo i loko, e hāʻule ke kālā, a e hoʻoihoʻia ka'ā'ī o ka pahu i lalo i ka pepa pahu.

Ke'ōmole'ōmole (1 ala)

E hana i kēia ma'ē e pono aiʻoe:

  • ke kumu lāʻau no ka hoʻopaʻaʻana i nā hale;
  • he wahi papa lāʻau liʻiliʻi no ka constipation;
  • ka'ōmole kalapala;
  • kuʻuma;
  • ka maunu.

ʻO ka Screwdriver ma ka lua ma ka pā, kahi e hoʻokumuʻia ai ka hale.

  1. Hoʻomanaʻo mākou i kahi lua waenakonu i waenakonu i loko o nā hue i hiki i ka iho a me ka neck ke hoʻololi i ka kūlana.
  2. E hoʻokau i kahi heleuma i ka papa o ka'ōmole i hiki ke kiʻekiʻe o ka'ā'ī i ke kiʻekiʻe o 40-45 degrees. E hoʻouka i ka papa hana ma ka'ā'ī o ka'ōmole i hiki ai ka'ā'ī ma luna o ka papa.
  3. Ke hoʻohuli i ka'ā'ī o ka'ōmole ma lalo o ke kaumaha o kaʻiole, pono ia e hoʻomaha no ke kapekepeke, ka mea e pale ai i ka puka mai ke mai.
  4. E hoʻopaʻa i ka hale e pili ana i ka paia, no ka mea,ʻo kaʻiole e neʻe pinepine i nā paia o ka lumi, a kau i ka maunu i loko. Ma muli o ka loaʻaʻana o ke kumu o keʻala, e hele kaʻiole i ka'ā'ī o ka'ōmole no kaʻai - e kū i luna a me ka lalo me ka'ō'ō.
  5. Inā ho'āʻo ke koʻokoʻo e puka i waho o ka'ōmole, a laila e ku ana ka'ā'ī i lalo i ka pākeke, a paʻa kaʻiole i ka mahele.

Hoʻokaʻaʻike: heʻili i kaʻaila

E heluhelu hou e pili ana i ka hopuʻana i kaʻiole me nā paʻi i hanaʻia mai kahi pahu.

Ke'ōmole'ōmole (2 ala)

No kēlāʻano hihia e pono aiʻoe e lawe:

  • ka ipu'iliʻu mai kekahi mea inu;
  • ka lāʻau āpau;
  • kekahi papahana hou;
  • kaʻailaʻaila;
  • nā meaʻai no nā koʻi.
  1. Pono ka papa lāʻau e hāʻawi i kahi hoʻokomo o ka'ōmole ma kahi kihi o ka 40-45 degrees. Lawe mākou i kahi lāʻau lāʻau a hoʻopaʻa i ka'ōmole ma luna o ka pahu, a aia ka'ā'ī ma ka'ākau'ākau.
  2. E ninini i kahiʻailaʻuʻuku i loko o ka'ōmole a hoʻonui i kahi'āpana hānai. Pono e hoʻohuli i kahi holoholona me kaʻala.
  3. E kau i ka pahele ma ka papahele kahi eʻikeʻia ai kaʻiole.
  4. Hiki i ka'ā'ī o ka'ōmole ke lawe mai nei mākou i ka paila. Ua mākaukau ka pahele.
  5. I ka manawa i loko o ka'ōmole, e palapalaha kaʻiole i kaʻailaʻaila aʻaʻole hiki i kaʻiole paheʻe ke hele i waho.

Video: pehea e hana ai i kahi pahele no nāʻiole mai kahi hueleʻeleʻele

Keʻike neiʻoe? Hoʻonui nā niho mua i ke koʻokoʻo ma ke au o ka nohoʻana. I loko o ka makahiki, ulu lākou i kahi mau kenimika. No laila, hiki i kaʻiole keʻimi i nā mea āpau, e like me ke koi a me ke kila.

Hoʻopā "ka luawai"

Nā mea e pono ai no kēiaʻano:

  • he kekeke;
  • ka pāpale pale;
  • kaʻaila niho a me kekahi'āpana kelepona.
  • pepa pepa (kahi pahu pahu lahilahi 4 cm wide);
  • puaʻa
  1. Hoʻopaʻa i ka'ilila lili a iʻole kelepona ma luna o ka bākeke e hiki ai i ka'ā'ī o ka bale.
  2. E hoʻololi i ka pāpale kahi e kū ai ke koʻokoʻo i ka palani e pili pono ana i ka mea i hoʻopaʻaʻia.
  3. Hoʻokumu mākou ma ka papahele i kahi pepa pepa kala piha i mea e kau ai ma luna o ka papa hana a me ke kui kui. Ua mākaukau ka pahele.
  4. Ke hiki i kaʻiole i ka meaʻai, ma lalo o kona kaupaona, e hāʻule ana ka perch i loko o ka blau me kaʻiole.

He mea nui! Ināʻoe i kapa aku i ka lawelaweʻana i ke kohu lāʻau, e hoʻomanaʻo i ka nui o nā lāʻau i hoʻohanaʻia e pōʻinoʻaʻole wale no nā'īlio, akā, no nā mea puaʻa. E pale i kāu mau holoholona mai kahi pilina kūpono me nā meaʻawaʻawa.

Inā hōʻeuʻeu nāʻano haʻahaʻa no ka hoʻokuʻuʻana i nāʻiole,ʻaʻoleʻoe e holomua, a laila, hoʻomauʻoe i ka waihoʻana i nā mouserapelu a kāhea paha i nā mea akamai. He kūpono paha kēia ma nā hale kūʻokoʻa a me nā wahi ākea.

Nā pane i nā mea hoʻohana pūnaewele

ʻO nā mouselo kūpono. Hāʻaʻia ka ipuʻaila he ka hapalua i ka lihi o ke kaona.
bullet_fox
http://www.domsovetov.by/showpost.php?p=43499&postcount=4

Aia kekahi mahele maʻalahi - ma ka lihi o ka papa ke waiho nei mākou i kahi dostochka, ma ka hopena, waiho mākou i ka paunu, ma lalo o dostochka mākou e kau nei i kahi bākeke me nā paia. ka hana -ʻo kaʻiole ka holo ma hope o ka paunu, nā paepae ma ka lihi o ka papa i ka lewa, ua hoʻopiʻiʻia ka balance a hāʻule kaʻiole i loko o ka bākeke.

Ua hoʻoukaʻia (Jun 28, 2010, 8:50 AM) ---------------------------------------- -----

Loaʻa iaʻu he 5 ma kēiaʻano ma ke kauhale

ElectroNic
//sam0delka.ru/topic/1032/page__view__findpost__p__12171

hiki iāʻoe ke hana i kēia mea: kahi panakō, kahi'āpana a me kahiʻanoʻano (lawe). hiki ke hāʻule i ke kime a hiki i ka hāʻule. (E kala no ke kiʻi maikaʻi)
hoʻop
//sam0delka.ru/topic/1032/page__view__findpost__p__44627